رئیس بهزیستی نیشابور از جدی نبودن مسؤولین نهادها و ادارات دولتی این شهرستان در مناسبسازی ادارات و اماکن عمومی گلایه کرد.
علی صدر که در حاشیهی جلسه ستاد مناسبسازی شهرستان با خبرنگاران گفتگو میکرد روند مناسبسازی اماکن عمومی را نامناسب توصیف کرد و گفت: با توجه به اینکه سالهاست مناسبسازی در کشور اغاز شده، انتظار میرود که در حال حاضر، هیچ مکان نامناسبی برای معلولین در سطح شهرستان نداشته باشیم.
وی ادامه داد: اما متأسفانه با گذشت این همه سال از آغاز فرایند مناسبسازی در کشور، هنوز برخی مسؤولین اجرایی، به درک درستی از این موضوع نرسیده و احساس مسؤولیت کافی در مقابل معلولین ندارند.
وی همچنین نبودن اعتبارات دولتی برای انجام مناسبسازی اماکن عمومی را غیر منطقی دانست و گفت: در بیشتر موارد، با کمی تدبیر و با مقدار کمی هزینه، میتوان اماکن عمومی را برای معلولین دسترسپذیر نمود.
صدر تأکید کرد: دسترسناپذیری اماکن عمومی تا حدود زیادی، ناشی از جدی نبودن عزم برخی مسؤولین اجرایی است.
صدر تصریح کرد: اگر ما تصور کنیم که همین امروز و فردا ممکن است خودمان هم بر اثر یک حادثه، به جمع معلولین بپیوندیم، ممکن است جدیتر باشیم و بیشتر به فکر دسترسی معلولین به امکانات اجتماعی بیفتیم.
صدر گفت: در جلسهی ستاد مناسبسازی شهرستان، تصمیمات بسیار خوبی اتخاذ میشود و فرمانداری نیز همیشه بر اجرای مصوبات تأکید دارد اما متأسفانه برخی مسؤولین اجرایی، از اجرای این مصوبات طفره میروند.
دبیر ستاد مناسبسازی شهرستان نیشابور گفت: کارشناسان بهزیستی، به طور متناوب از نهادها و سازمانهای دولتی و نیز اماکن عمومی بازدید دارند و کاستیها و مشکلات این دستگاهها در دسترسپذیری فضای فیزیکی را به آنها تذکر میدهند اما متأسفانه مدیران برخی دستگاهها، تذکرات و اخطارهای قانونی را اجرا نمیکنند.
صدر تصریح کرد: این شایسته نیست که مثلا یک دانشآموز یا دانشجو به خاطر مناسبسازی نبودن فضای آموزشی¬اش، از ادامهی تحصیل باز بماند و ما که مسؤول این فضای آموزشی هستیم هیچ اقدامی نکنیم.
وی گفت:معلولین، شهروندان درجه یک هستند و باید از حقوق و مزایای اجتماعی بهرهمندی کامل داشته باشند.
محتوا پیشنهادی
آشنایی دانش آموزان نیشابوری با اورژانس اجتماعی
با حضور مدیر این نهاد در مراسم مانور زلزله در یک مدرسه اجرایی شد:آشنایی دانشآموزان …