google-site-verification=8VizO94jBRp4xxZdaRFf2NmCpz-otlTMlwILJ30ifJE
خانه » اخبار » اجتماعی » رئیس سازمان بهزیستی: 18 مرکز مثبت زندگی در 18 محله‌ی نیشابور راه‌اندازی می‌شود
ghobadi dana

رئیس سازمان بهزیستی: 18 مرکز مثبت زندگی در 18 محله‌ی نیشابور راه‌اندازی می‌شود

رئیس سازمان بهزیستی کشور در نیشابور از راه‌اندازی مراکز مثبت زندگی در اوایل سال آینده خبر داد.

دکتر وحید قبادی دانا که در پایان سفر به نیشابور با خبرنگار بهزیستی گفتگو می‌کرد افزود: این مراکز 22 فعالیت سازمان بهزیستی را در بخش خصوصی انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: در نیشابور 18 مرکز مثبت زندگی در 18 محله راه‌اندازی می‌شود.

معاون وزیر رفاه گفت: جمعیت هدف بخش پیشگیری بهزیستی، تمام افراد جامعه هستند و در شهر نیشابور با نیم میلیون جمعیت، امکان اجرای برنامه‌های پیشگیری برای همه‌ی جمعیت، وجود ندارد.

وی ادامه داد: به همین جهت، باید گروه‌های های‌ریسک در زمینه‌های مختلف شناسایی و از طریق چهره‌به چهره به آنان مشاوره و خدمت ارائه شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: برای تحقق این هدف، باید مراکز مثبت زندگی تشکیل شوند تا امکان ارائه‌ی خدمت به همه‌ی مددجویان تسهیل شود.

وی با بیان اینکه خدمات کاغذی از سطح سازمان بهزیستی برچیده می‌شود گفت: تمام پرونده‌های مددجویان به صورت الکترونیکی در اختیار مراکز مثبت زندگی قرار می‌گیرد و این مراکز نیز همه‌ی فعالیت‌های خود را در سامانه‌های الکترونیکی انجام می‌دهند تا امکان نظارت حاکمیتی برای جمعیت هدف بسادگی امکان‌پذیر گردد.

وی تأکید کرد: با راه‌اندازی مراکز مثبت زندگی که بهزیستی کامل با ابعاد کارکنان و ساختاری کوچکتر خواهد بود ضریب نفوذ و پوشش بهزیستی در جامعه گسترش خواهد یافت.

300 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای شناسنامه ژنتیک

وی از اجرای برنامه‌ی تدوین شناسنامه‌ی ژنتیک برای خانواده‌های دارای دو معلول و بیتشر خبر داد و گفت: برای اجرای این برنامه به 300 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که امیدواریم این بودجه به بهزیستی اختصاص یابد.

دکتر قبادی‌دانا گفت: 33 هزار خانواده‌ی دارای دو معلول و بیشتر در سطح کشور شناسایی شده‌اند که کار تدوین پرونده‌ی ژنتیک برای آنها در دست انجام است و با تأمین بودجه‌ی لازم، این کار قطعی می‌شود.

وی گفت:‌با اجرای این برنامه، از بروز معلولیت بیشتر در این خانواده‌ها و بروز معلولیت به سایرین از طریق ازدواج و زاد و ولد، پیشگیری می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی یادآور شد: با تأسیس مراکز مثبت زندگی، مراجعه‌ی مددجویان به بهزیستی منقطع می‌شود و مددکاران مراکز مثبت زندگی که در محلات تأسیس می‌شود به محل زندگی مددجویان می‌روند و به آنها خدمت‌رسانی می‌کنند.

وی اظهار داشت: کار بهزیستی پس از تأسیس و راه‌اندازی این مراکز، تنها نظارت و هدایت آنها خواهد بود و به این ترتیب، کار خدمت رسانی به مددجویان کیفی‌تر می‌شود.

وی تأکید کرد: مراکز مثبت زندگی، همه‌ی وظایف و کارهای بهزیستی را انجام می‌دهند.

معاون وزیر رفاه گفت: بر اساس قانون، صاحبان مراکز غیر دولتی فعلی تحت نظارت بهزیستی و نیز خیرینی که به صورت هیأت امنایی این مراکز را اداره می‌کنند می‌توانند مرکز خود را به مرکز مثبت زندگی تغییر دهند و مانع قانونی در این زمینه وجود ندارد.

وی خاطر نشان ساخت: به عبارت دیگر آنها می‌توانند در کنار خدمات خودشان، کار مراکز مثبت زندگی را نیز به صورت فراگیر و گسترده انجام دهند.

محتوا پیشنهادی

mothers of disabled children

تجليل از مادراني كه فرزندان معلول دارند

به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا ( س) و بزرگداشت مقام زن و روز مادر، 6 نفر از مادرانی که دارای 3 و یا 4 فرزند معلول بودند شناسایی و در بهزيستي طی مراسمی مورد تجليل قرار گرفتند.